Het bedrijf Harte & Henze B.V.

 

Op 1 juni 2006 is het bedrijf Harte & Henze bv opgericht door Marcel Harte en Marcel Henze.

Beiden hebben, na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de paneelbouw, besloten om hun opgedane ervaring beter te benutten door zelfstandig een paneelbouwbedrijf te starten.

Marcel Harte is sinds 1985 werkzaam in de paneelbouwsector. Hij heeft zich op allerlei terreinen bekwaamd, van productie, tot het ontwerpen van schakelkasten en het engineeren van elektrotechnische schema's.

Marcel Henze is in hart en nieren een bekwaam paneelbouwer. Ieder paneel is voor hem een uitdaging, of het nu gaat om een eenvoudig of zeer complex uitgevoerd paneel. Zijn technische kennis zal zeker bijdragen aan het produceren en leveren van panelen naar uw wensen.

Ons personeelsbestand is inmiddels uitgebreid met een tweetal monteurs.

Marco Celie is een vakbekwame paneelbouwer met ruim 20 jaar ervaring. Hij versterkt ons team sinds 1 januari 2008 naar volle tevredenheid van ons en van onze klanten.

Remko Caspers is sinds 1 november 2009 onze jongste aanwinst. Ook hij krijgt intern een opleiding tot volwaardig paneelbouwer.

U kunt bij ons terecht voor:

Schakel en verdeelinrichtingen, besturingspanelen, bedieningspanelen, advies en ontwerp, maar ook voor het modificeren van bestaande panelen op locatie of het verhelpen van storingen.

 

Copyright 2010 Harte & Henze B.V., alle rechten voorbehouden.